گوشي ها | آگهي ها | قيمت ها | اخبار و تازه ها | دريافت فايل | تبادل نظر | کاربران | جستجو | خدمات مشترکین | فروشگاه
  English    

Wind Mobile به زودی گوشی XT720 موتورولا و Pearl 91
گوگل سرویس پشتیبانی از Nexus One را متوقف کرد
گوشی WiTu Pro سامسونگ در روسیه موجود می شود
گوشی C6-01 نوکیا از راه می رسد
نسخه ویژه Motorola i897 Ferrari در امریکای لاتین
عرضه نسخه قفل باز شده گوشی Xperia X8 سونی اریکسون
معرفی گوشی Fly G1
سونی اریکسون برای China Mobile گوشی تولید می کند
ال جی گوشی آندرویدی E720 را عرضه می کند
عرضه گوشی Samsung Messager از سوی Cricket
HD7 نسخه جدید HTC HD2 مجهز به سیستم عامل ویندوز 7
HD7 نسخه جدید HTC HD2 مجهز به سیستم عامل ویندوز 7
گوشی مقاوم Motorola DEFY وارد بازار اروپا می شود
عرضه گوشی i909 سامسونگ در چین
سامسونگ برای کاربران روسی گوشی ساخت
گوشی زنونه
مشاعره همه بیاین
جوايز دوره سوم کاربران سايت
کد مخفی برای گوشی های سامسونگ
اس ام اس پشت کامیوونی
سیستم نرم افزار وسخت افزار بلوتوث هوشمند
عملکردبلوتوث
10علامتی که نشان می‌دهد شما به تلفن همراه معتاد هستید!!
گاهی بی بهانه... (خرید جهنم!)
اس ام اس ترکی
اس ام اس های طنز دخترانه (جهت سرگرمی)
فرهنگ استفاده از موبایل در ایران (طنز
اس ام اس های طنز پسرانه (جهت سرگرمی
بیکاری جوانان به بیشترین میزان رسید
جدیدترین سیمکارت ایرانسل...
شعر
یه سوال اساسی از مدیران و مسولین سایت !!
خبر خبر - جايزه !
مطالب مفید آموزشی در مورد موبایل
تم نوكیا سری 60 (1)
درز تصاویر جدید از نوکیا N9
بررسي گوشي موبايل Nokia 6303 Classic
انتشار اخبار دو گوشی جدید ال جی
فقط تلفن همراه!
چرا حروف روی کیبورد به صورت الفبایی چیده نشدن ؟



آخرين جستجو ها :



ورود اعضا

نام کاربري :

کلمه عبور :




  عضو سايت نيستم
 کلمه عبور را فراموش کرده ام



ميزباني وب امن و مطمئن

هاستينگ مطمئن و امن و پرسرعت را روي سرورهاي ويژه لينوکس ما تجربه کنيد.

www.irwebserver.com

This website is analyzed by Awstats
     
 

گذر Ovi Maps از مرز یک میلیون دانلود در اولین هفته

انجمنهاي گفتگو و تبادل نظر (Beta)


صفحه اول انجمنها / تلفن همراه ، اخبار و تازه ها


  نسخه ذخيره شده   لينک مستقيم مطلب     گذر Ovi Maps از مرز یک میلیون دانلود در اولین هفته 15 بهمن 1388
 مشاهده مشخصات کاربر

عضو سايت

millad

سوني اريكسون K800 
ايرانسل




گروه خبری GSM: نوکیا روز گذشته اعلام کرد که نسخه جدید Ovi Maps و سرویس رایگان مسیریاب رانندگی و پیاده‌روی از تاریخ 21 ژانویه 2010 که برای نخستین بار اعلام شد تاکنون بیش از 1 میلیون و 400 هزار بار دانلود شده که از این تعداد یک میلیون مربوط به هفته اول بوده است. 

اَنسی ونیوکی، نایب رئیس ارشد نوکیا، در این باره گفت: "تقریباً می‌توان گفت به صورت میانگین در طول شبانه روز یک دانلود در هرثانیه صورت گرفته است. هنگامی که سرویس مسیریاب رایگان رانندگی و پیاده روی اعلام شد می‌دانستیم که تغییری عظیم در راه است. تعداد افرادی که در حال حاضر از مسیریاب نوکیا و در نتیجه نرم‌افزار‌های مبتنی بر محل استفاده می‌کنند فراتر از انتظار ما در حال افزایش است."  

موفقیت نسخه جدید Ovi Maps به عنوان یک عنصر کلیدی استراتژی نوکیا در پیشتازی ارائه نقشه، مسیریاب و سرویس‌های مبتنی بر محل به حساب می‌آید. نوکیا توانسته است با تمرکز بر سرمایه‌گذاری در این زمینه هزینه‌های مربوط به سرویس‌های مسیریابی رانندگی و پیاده روی را کاهش داده و درنتیجه قادر به راه‌اندازی سرویسی سریع نماید که ‌می‌تواند به حجم وسیعی از مصرف‌کنندگان خدمات و محتوای جدیدی را در زمینه مسیریابی ارائه نماید.

 

                             

 

اَنسی ونیوکی در ادامه گفت:" این موضوع یک موفقیت مهم برای تولیدکننده نرم‌افزارهای کاربردی شخص ثالث ما به شمار می‌رود. در عرض تنها چند روز تعداد کاربران سرویس مسیریابی که تشنه نرم‌افزارهای جدید و خلاقانه در این رابطه هستند به مرز یک میلیون نفر رسید. برای اپراتورها نیز این موضوع به معنای فرصتی برای فروش پکیج‌های کامل مسیریابی به کاربران قبلی و همچنین این مصرف‌کنندگان جدید به حساب می‌آید."

از 31 ژانویه بیشترین میزان دانلودها به ترتیب مربوط به کشورهای‌: چین، ایتالیا، انگلستان، آلمان و اسپانیا بوده است. پنج مدل گوشی محبوب نوکیا نیز که بیشترین میزان دانلود را تاکنون داشته به ترتیب: نوکیا 5800 XpressMusic، نوکیا N97 mini، نوکیاN97  ، نوکیا 5230 و نوکیا E72 بوده‌اند.

کریس جونز، نایب رئیس ارشد و تحلیل گر شرکت تحقیقاتی Canalys، نیز در این باره گفت:" اشتیاق بسیار زیادی در مورد‌ GPS روی گوشی‌های تلفن همراه وجود دارد. ما تخمین می‌زنیم که تعداد افرادی که از سرویس GPS برروی گوشی‌های خود استفاده می‌کنند تا پایان سال 2009 به 25میلیون  و 900 هزار نفر رسیده باشد."

از ماه آینده تمام گوشی‌های GSP ‌دار هوشمند نوکیا مجهز به نسخه جدید Ovi Maps به همراه نقشه محلی کشور‌ها و همچنین سرویس مسیریاب رانندگی و پیاده‌روی صورت رایگان خواهند بود.

Ovi Maps امروزه در بیش از 180 کشور دنیا عرضه شده و این درحالیست که سرویس مسیریاب رانندگی و پیاده روی در 74 کشور به 46 زبان مختلف و سرویس اطلاع‌‌رسانی ترافیکی نیز در 10 کشور دنیا ارائه می‌شود. در حال حاضر بیش از 6000 نقطه مهم در 200 شهر دنیا به صورت سه‌بعدی برروی نقشه‌های نوکیا وجود دارد.



  






  ارسال پاسخ ارسال سریع پاسخ      ارسال پاسخ ارسال پاسخ      ارسال مطلب جديد ارسال مطلب جديد


 
پاسخ :
 

کد مقابل :      






فهرست موضوعات  |  ارسال مطلب  |  جستجو در مطالب  |  قوانين و مقررات گفتگو و تبادل نظر

 
 
صفحه اصلي  |  قوانين و مقررات  |  ثبت فروشگاه   |  اخبار و تازه ها  |  تبليغات در سايت  |  آكهي در سايت  | تبادل نظر  | جستجوي پيشرفته  | تماس با ما |

Copyright ©  2010 www.mob.ir . All Rights reserved .

Nokia | SonyEricsson | Samsung | Motorola | Alcatel | LG | Benq | Toshiba | Pantech | Philips | NEC | Benq-Siemens | Sagem | Sharp | Siemens | Haier | HP | I-mate | Panasonic